Pārdod māju pilsētā Mārupe Pārdod māju pilsētā Mārupe Pirkt māju pa adresi: iela Prūšu, 10, Mārupe, Latvija, Mārupes novads Pirkt māju pa adresi: iela Prūšu, 10, Mārupe, Latvija, Mārupes novads

Mājas pārdošana 330 000 EUR - pārdošu 8 istabu māju 430 kv.m.: iela Prūšu, 10, Mārupe, Latvija, Mārupes novads

  • Cena: 330 000 EUR
  • Istabas: 8
  • Kopējā platība: 430 kv.m.
  • Zemes gabala platība: 2000 соток
  • Stāvs: 2
  • Dienas online: 2724
  • Atjaunināts: 21.11.2016
  • Kods: 1977

Īpašniece pārdod divas mājas par vienas cenu! Iespējams apmaksāt pa daļām.


Uz viena 2000m² zemes gabala divas modernas un ekspluatējamas mājas. Katrai pilsētas ūdens apgāde un autonoma gāzes apkure.


1. māja 330m²: plaša dzīvojamā māja ar kvalitatīvu iekšējo un ārējo apdari. Augstvērtīgs dizains un sadzīves tehnika. Pārdomāts plānojums. Mēbelētas telpas.


Pirmais stāvs: dzīvojamā istaba, iebūvēta virtuve ar marmora virsmu, AEG un Westel tehniku, kabinets ar sarkankoka grīdu, wc un dušas telpa, halle ar iebūvētu garderobi un sienas skapi, tehniskā telpa ar boileri un gāzes katlu Viessmann, garāža, terase. Virtuve apvienota ar dzīvojamo istabu. Matēta stikla durvis. Stikla kāpnes. Granīta grīdas flīzes ar apsildāmo grīdu.


Otrais stāvs: četras guļamistabas, viena ar garderobi un vannas istabu ar ekskluzīvu santehniku, wc un dušas telpa, pieliekamā telpa, halle, divi balkoni, bēniņi. Matēta stikla durvis. Oškoka dēļu grīda. Radiatori.


Signalizācija, telefons, internets.


2. māja 100m²: viesu māja ar tvaika krāsns pirti un džakuzi, atpūtas telpa ar kamīnkrāsni, iebūvēta virtuve ar AEG tehniku, guļamistaba, dušas telpa, wc, tehniskā telpa ar gāzes katlu Junker, terase.


Labiekārtota, iežogota teritorija – iekopts dārzs, zālājs ar automātisko laistīšanas sistēmu (dziļurbums), bruģis, automātiskie garāžas un sētas vārti, apgaismojums.


Ērts novietojums Prūšu ielas galā – netālu no 25. autobusa galapunkta, blakus kursē mikroautobuss. 10 minūšu brauciena attālumā no Rīgas un lidostas, 20 minūšu brauciens līdz Jūrmalai.


Īpašums reģistrēts Zemesgrāmatā. Zvaniet, lai vienotos par apskates laiku!

Pēc cenas līdzīgi objekti
Treiliņu-iela, Rīga, Vecāķi, Ziemelu rajons novads
Treiliņu-iela, Rīga, Vecāķi, Ziemelu rajons novads
5 кімн., 211.9 kv.m., 11 соток, 2/-пов.
iela Muižas iela, 6, Bukulti, Latvija, Garkalnes novads
iela Muižas iela, 6, Bukulti, Latvija, Garkalnes novads
4 кімн., 311.9 kv.m., 13 соток, 2/-пов.
iela "Vecais kapteinis", 5, Mārupe, Latvija, Mārupes novads
iela "Vecais kapteinis", 5, Mārupe, Latvija, Mārupes novads
6 кімн., 332/27 kv.m., 12 соток, 2/-пов.